Η εταιρεία

 Αποστολή μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη. Σχεδιάζουμε λύσεις υψηλής αισθητικής, ποιότητας κατασκευής, άρτιας λειτουργικής εφαρμογής και εγγυόμαστε ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Η Κτίριον δραστηριοποιείτε στον χώρο των κατασκευών από το 1969. Οι έμπειροι μηχανικοί μας έχουν την δυνατότητα να αναλάβουν οποιαδήποτε κατασκευή ξεκινώντας από την έκδοση αδειών, την τακτοποίηση αυθαιρέτων την μελέτη και τον σχεδιασμό κάθε νέας κατασκευής η ανακαίνισης και ειδικότερα σε ότι αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας, την θέρμανση, την κατασκευή και τα φωτοβολταϊκά.

Αποστολή της εταιρίας είναι η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη. Σχεδιάζουμε λύσεις υψηλής αισθητικής, ποιότητας κατασκευής, άρτιας λειτουργικής εφαρμογής και εγγυόμαστε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Τα έργα της Κτίριον κατασκευάζονται με υλικά και προδιαγραφές σύγχρονης τεχνολογίας, είναι υψηλής αισθητικής και συγχρόνως με σεβασμό στο περιβάλλον. Ο κύριος στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο και με σύγχρονες ανέσεις περιβάλλον, χτίζοντας με ακριβείς προδιαγραφές και σχεδιάζοντας με έμφαση στη λειτουργικότητα. Την επίτευξη του στόχου αυτού εγγυάται η πολύχρονη εμπειρία μας καθώς και ομάδα πεπειραμένων τεχνικών.


Οι άνθρωποί μας

Δημητρίου Γιώργος

Δημητρίου Γιώργος

Συνιδιοκτήτης – Msc Civil Engineer

Δράμπας Κωνσταντίνος

Δράμπας Κωνσταντίνος

Συνιδιοκτήτης – Apllied Mathematics

Μαργαρίτης

Μαργαρίτης Πασχαλίδης

Συνεργάτης – Mechanical Engineer

Χουλιάρα

Χουλιάρα Αναστασία

Συνεργάτης – Civil Engineer

Ευθύμης Παναγιώτου

Συνεργάτης – Civil Engineer